[vc_section][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1545228802054{background-color: #ffbfa5 !important;}”][vc_column_text]Heb jij ook weleens een liedje in je hoofd dat er niet uit gaat? Lijkt misschien vervelend op dat moment maar wist je dat dat ‘vervelende’ deuntje een goede bijwerking heeft? Namelijk het genezen van sommige problemen. Muziek heeft een wonderlijke werking op de mens, een liedje kan kracht, rust of emoties oproepen. Daarom is het ook niet raar dat muziek verzachtend of als bijna-genezend middel wordt gezien! Bij problemen zoals: verdriet, woede, dementie of angst wordt muziektherapie gebruikt. Deze soort therapie zorgt voor herkenning in iemand anders die hetzelfde heeft meegemaakt. Hierdoor heeft de persoon die het moeilijk heeft het gevoel dat hij/zij er niet alleen voor staat. Ook bij volwassenen is er muziektherapie. Wetenschappers hebben onderzocht dat door het effect van muziek gedragsproblemen, slecht slapen, angst en agressie worden opgelost. Muziektherapie heeft als doel om personen een bepaald gevoel te geven bij een liedje of om rust te vinden in het bespelen van een muziekinstrument. ‘Music makes you feel good’ is echt waar![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Heb je vragen over zingen, zangles of over de tips die wij geven? Stuur dan een berichtje en wij beantwoorden zo snel mogelijk je vraag![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ut_header title=”Kom jij ook zangles volgen bij onze docenten?”][/ut_header][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ut_service_column]Kinderen kunnen bij ons zangles volgen vanaf een leeftijd van 8 jaar. In de zangles werk je aan je stem, maar ook aan zelfvertrouwen. We werken aan een eigen gekozen nummer. Je leert jezelf presenteren en je stem te laten horen.

EVT zangtechniek
Onze docenten werken met EVT (Estill Voice Training) zangtechniek. Termen zoals Twang, Tilt, Belt en Speech komen ruim aanbod.

[/ut_service_column][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ut_service_column]Auditie bij The Voice Kids of Kinderen voor Kinderen
Auditie doen bij The Voice Kids of auditie doen bij Kinderen voor Kinderen? Wij begeleiden veel kinderen die auditie willen doen bij The Voice en Kinderen voor Kinderen.

Zangles Haarlem
De lessen zullen worden gegeven in Vogelenzang. Dus zoek jij zangles in Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Hillegom, Amsterdam of Amstelveen? Meld je aan voor je eerste zangles![/ut_service_column][/vc_column_inner][vc_column_inner][ut_btn button_text=”Meer informatie over onze prive zanglessen” button_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.musical4daagse.nl%2F%23section-prive-zangles|||” button_text_color=”#ffffff” button_background=”#ff8959″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][/vc_section]