[vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]Elke week vertellen we je over een zanger of zangeres. Deze week is het Marco Borsato.[/vc_column_text][vc_column_text]‘Vandaag is rood, de kleur van jou lippen’, dan weet iedereen dat het gaat om niemand minder dan Marco Borsato! Marco Borsato is 51 jaar en bekend van nummers zoals Dromen zijn bedrog, Afscheid nemen bestaat niet en Wit licht. Hij is begonnen bij de Soundmixshow en uitgegroeid tot een succesvolle artiest! Veder doet hij ook nog meer leuke dingen, zoals fotograferen, is ambassadeur van War Child en Voice jurylid. Zijn concertreeks Symphonica in Rosso in het GelreDome in 2006 was uitverkocht, maar niet getreurd je kan hem nog steeds gaan bewonderen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ut_animated_image size=”large” align=”center” image=”6794″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]In 2019 staat hij namelijk opnieuw op het podium in De Kuip met gastartiesten zoals André Hazes jr, Lil’Kleine en Di-rect. Door al zijn optredens en albums die hij heeft uitgebracht heeft hij vele prijzen op zijn naam staan. TMF award voor de beste Nederlandse zanger, Gouden Harp, 100% NL award en drie 3FM awards. Ook heeft hij verschillende samenwerkingen met andere artiesten gedaan. Trijntje Oosterhout, Do en Ali B maar ook buitenlandse artiesten zoals Andrea Bocelli en Matt Simons. En zijn succes houdt niet op, volgend jaar is hij weer te zien met drie concerten![/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=16PTNDlFVfQ”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ut_header title=”Kom jij ook zangles volgen bij onze docenten?”][/ut_header][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ut_service_column]Kinderen kunnen bij ons zangles volgen vanaf een leeftijd van 8 jaar. In de zangles werk je aan je stem, maar ook aan zelfvertrouwen. We werken aan een eigen gekozen nummer. Je leert jezelf presenteren en je stem te laten horen.

EVT zangtechniek
Onze docenten werken met EVT (Estill Voice Training) zangtechniek. Termen zoals Twang, Tilt, Belt en Speech komen ruim aanbod.

[/ut_service_column][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ut_service_column]Auditie bij The Voice Kids of Kinderen voor Kinderen
Auditie doen bij The Voice Kids of auditie doen bij Kinderen voor Kinderen? Wij begeleiden veel kinderen die auditie willen doen bij The Voice en Kinderen voor Kinderen.

Zangles Haarlem
De lessen zullen worden gegeven in Vogelenzang. Dus zoek jij zangles in Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Hillegom, Amsterdam of Amstelveen? Meld je aan voor je eerste zangles![/ut_service_column][/vc_column_inner][vc_column_inner][ut_btn button_text=”Meer informatie over onze prive zanglessen” button_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.musical4daagse.nl%2F%23section-prive-zangles|||” button_text_color=”#ffffff” button_background=”#ff8959″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row][/vc_section]