Het nummer van deze week is Bad Liar van de Imagine Dragons. Misschien zegt het je niets, maar als je het hoort ken je het vast wel! Imagine Dragons is een Amerikaanse indierockband uit Las Vegas. De groep bestaat al sinds 2008. Hun eerste album, Night Visions, kwam uit op 20 september 2012. De leden van de band zijn Dan Reynolds, Wayne Sermon, Daniel Platzman en Ben McKee.

Nummers zoals Radioactive werden gebruikt voor het game-spel Assassin’s Creed en series The 100 en Arrow. Het nummer is totaal anders dan hun andere albums. Dit nummer is rustiger maar toch met een beat erin. Als Dan Reynolds begint te zingen, is de toon van het nummer meteen gezet. In het nummer Bad Liar wordt uitgedrukt dat de zanger onvrede heeft met het wereldje dat op hem heen is gebouwd. Op zwakke emotionele momenten is dit nummer uitstekend om te luisteren.

In Nederland werd het lied goed beluistert en kwam op plek 46 in de Single Top 100 en was de Alarmschijf. In de videoclip laten de mannen zichzelf niet zien maar draaien een animatiefilm af met de lyrics. Nog meer reden om het lied mee te gaan zingen!