OVER ONS

Musical les voor iedereen

ONS DOEL

Meer kinderen naar het theater!

Musical4kids (3+)

Musical4kids is een laagdrempelige musical les voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Er wordt gewerkt aan 1 lied, 1 dans en 1 scene. Aan het einde van de dag zal er natuurlijk een presentatie moment voor de ouders zijn!

De groep bestaat uit 10 tot 15 kinderen zodat iedereen genoeg individuele aandacht krijgt maar wel de veiligheid van de groep voelt.

Musical4kids is eens per maand en los te boeken. Zo kunnen de kinderen iedere keer met plezier naar de les toe!

Musical4daagse (6+)

Musical4kids is onderdeel van De Musical4daagse. Tijdens de Musical4daagse speel jij je eigen rol in een bekende musical. In vier dagen word je begeleid door professionele docenten.

De Musical4daagse wordt alleen in de schoolvakanties georganiseerd. 4 dagen wordt er gerepeteerd en op de laatste dag is er meteen een eindresultaat.

Door de hechte samenwerking van De Musical4daagse met ruim 10 grote theaters in Nederland zorgt ervoor dat kinderen op een andere manier het theater binnen komen!

01.

Datum

16 mei 2021 is het zover! Het eerste MusicalEvent van De Musical4daagse. Dit unieke evenement zal een keer per jaar worden georganiseerd en is voor iedereen van 3 t/m 14 jaar.

02.

Voorstelling (3+)

Met haar wonderlijke verhalen en flamboyante uiterlijk betovert Lizelore haar publiek en neemt ze hen mee op één van haar vele avonturen. Laat je mee voeren in een van Lizelore haar verhalen en verdien vervolgens je eigen avonturen diploma in een wervelende workshop vol fantasie!

03.

Workshop (3+)

Na de magische voorstelling van Lizelore is het tijd voor de kinderen om zelf het podium op te gaan! De kinderen gaan aan de slag met het thema van de voorstelling. Er zullen verschillende avontuurlijke spelopdrachten worden gegeven.

Vier je verjaardag!

Binnenkort jarig? Een kinderfeestje is voor de leeftijd van 4 t/m 12 jaar en variëren van 1,5 tot 3 uur. Elk feestje wordt afgesloten met een spetterende presentatie voor alle ouders.