Het event vanaf 3 jaar

Musical Event (3+)

Met haar wonderlijke verhalen en flamboyante uiterlijk betovert Lizelore haar publiek en neemt ze hen mee op één van haar vele avonturen.

16 mei het musicalevent van het jaar!

16 mei 2021 is het zover! Het eerste MusicalEvent van De Musical4daagse. Dit unieke eventment zal één keer per jaar worden georganiseerd en is voor iedereen van  3 t/m 5 jaar & 6 t/m 14 jaar. Zorg dat jij er bent! #musicalevent2021

Voorstelling 3+

'De avonturen van lizelore'

Met haar wonderlijke verhalen en flamboyante uiterlijk betovert Lizelore haar publiek en neemt ze hen mee op één van haar vele avonturen. Onderweg maak je kennis met bijzondere bos bewoners zoals de tover-snoepen-fee, de vlinder, de pissebed, de kabouter en nog veel andere verrassende vriendjes. Begeleid door vrolijke liedjes en rijmelarij onderzoekt Lizelore samen met de kinderen, in een van haar verhalen, luchtige levenslessen om nog eens over door te denken

Laat je mee voeren in een van Lizelore haar verhalen en verdien vervolgens je eigen avonturen diploma in een wervelende workshop vol fantasie!

Musicalevent 16 mei 2021

Workshop

Na de magische voorstelling van Lizelore is het tijd voor de kinderen om zelf het podium op te gaan!
De kinderen gaan aan de slag met het thema van de voorstelling. Er zullen verschillende avontuurlijke spelopdrachten worden gegeven. En een dans kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. De ouders van de kinderen mogen tijdens deze twee uur durende workshop even ontspannen bij de bar en mogen na afloop kijken naar de presentatie.

Data

16 mei 2021

Tijden

Ochtend 09:30 - 12:30
Middag 14:00 - 17:00

* tijden onder voorbehoud

Tickets

Leeftijd 3+ € 75,-

(inclusief 2 kaartjes voor de voorstelling)

Locatie

Binnenkort meer informatie

Even voorstellen

Lotte Vugts

Nadat Lotte in 2015 afstudeerde aan de opleiding Muziektheater wist ze al snel dat kindertheater haar ding was. Met haar rijke fantasie en aansprekende manier van vertellen weet ze menig kind te vervoeren.
Met haar werk viert ze eigenheid en stimuleert ze de pracht te zien in elke situatie.